مهتاب کرامتی | نیکی کریمی
مهتاب کرامتی یا نیکی کریمی؟ | کدام بازیگر زن زیباتر است؟

مهتاب کرامتی بازیگر سینما و تلویزیون است. مهتاب کرامتی اخیرا در سریال میدان سرخ ایفای نقش کرده است. مهتاب کرامتی متولد سال 1349 است و 51 سال دارد.
مه شو : مهتاب کرامتی بازیگر سینما و تلویزیون است. مهتاب کرامتی اخیرا در سریال میدان سرخ ایفای نقش کرده است. مهتاب کرامتی متولد سال 1349 است و 51 سال دارد. نیکی کریمی نیز بازیگر مطرح سینما و تلویزیون است. او متولد سال 1350 است و 50 سال دارد. در این نظرسنجی به نظر شما کدام یک از بازیگران زن ایرانی زیباتر هستند؟ مهتاب کرامتی یا نیکی کریمی نظر خود را در بخش کامنت ها برای ما بنویسید.
بیوگرافی مهتاب کرامتی
269مهتاب کرامتی (زاده ۲۵ مهر ۱۳۴۹ در تهران) بازیگر، تهیهکنندهٔ فیلم، کنشگر حقوق کودکان-زنان و مدیر هنری اهل ایران است. وی از ۱۰ شهریور ۱۳۸۵ سفیر حسن نیّت و صلحِ یونیسف است.مهتاب کرامتی دانشآموختهٔ میکروبیولوژیو دورهدیدهٔ بازیگری در سال ۱۳۷۵ نزد امین تارخ است.
اولین فیلم مهتاب کرامتی چه بود؟
او از ۱۳۷۶ با بازی در مردان آنجلس در نقش بانو هلن به همراه جعفر دهقان در نقش ماکسیمیلیانوس به تلویزیون رفت و شناخته شد، مردی از جنس بلور (۱۳۷۷) نخستین حضورش در سینما بود و در ۱۳۸۱–۱۳۸۰ در نمایشهایی به کارگردانی مجید جعفری بازی کرد. کرامتی نقش اصلی زن را در شماری فیلمهای درام و تاریخی بازی کردهاست.
نقش هایی که موجب شناخته تر شدن مهتاب کرامتی شد:
نقشهای شناختهترش عبارت است از فیروزه در بیست (۱۳۸۷) که برایش سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از ۲۷امین جشنواره فیلم فجر گرفت، آسیه در آلزایمر (۱۳۸۹)، آوا در زندگی خصوصی آقا و خانم میم (۱۳۹۰)، رؤیای فرزند چهارم (۱۳۹۱)، سارا در اشباح (۱۳۹۲)، منیره در عصر یخبندان (۱۳۹۳)، مادر در ماجان (۱۳۹۳) و مینوی جاده قدیم (۱۳۹۶). از نقشهای ماندگارش در تلویزیون، پس از هلن در مردان آنجلس (۱۳۷۶)، شخصیت لیالی در مجموعهٔ تلویزیونی خاک سرخ (۱۳۸۰–۱۳۷۹) ساختهٔ ابراهیم حاتمیکیاست که در مقابل پرویز پرستویی بازی کرد. دیگر بازیهای چشمگیرش در فیلمهای مرد بارانی (۱۳۷۸) که برای آن نامزد بهترین بازیگر نقش اول زن در ۱۸امین جشنواره فیلم فجر شد، پاداش سکوت (۱۳۸۵)، تردید (۱۳۸۷)، اسب حیوان نجیبی است (۱۳۹۰)، ناخواسته (۱۳۹۲)، ارغوان (۱۳۹۳) و مزار شریف (۱۳۹۳) بودهاست.
مهتاب کرامتی پرکارترین ستاره سینمای ایران
در سال ۱۳۹۳ از پرکارترین ستارههای سینمای ایران نام گرفت، در ۱۳۹۵ با سرمایهگذاری در مستند واقعی صفر تا سکو وارد تهیهکنندگی فیلم شد. کرامتی جز در حقوق کودکان و همکاری با یونیسف، از کنشگران حقوق زنان و امور اجتماعی آنان است، به مدیریت هنری و داوری روی آورده، به دکلمهخوانی پرداخته و در صنعت پوشاک و طراحی مد نیز فعالیت دارد. در فیلم ترومای سرخ با خانم ایران مسعودی ایفای نقش کردهاست.
بیوگرافی نیکی کریمی
نیکی کریمی (زادهٔ ۱۹ آبان ۱۳۵۰) بازیگر و فیلمساز ایرانی است. او یکی از تأثیرگذارترین هنرمندان سینما پس از انقلاب ایران است که در فیلمهای مهمی نقش آفرینی کرده و با کسب جوایز متعدد از جشنوارههای گوناگون بینالمللی، از موفقترین هنرمندان سینمای ایران از لحاظ تعداد جوایز جهانی نیز بهشمار میرود.
در سال ۱۳۷۲، کریمی موفق به دریافت جایزه صدف نقرهای بهترین بازیگر زن از جشنواره بینالمللی فیلم سنسباستین برای فیلم سارا (۱۳۷۱) شد او در بیست و یکمین دوره جشنواره فیلم فجر (۱۳۸۱) نیز برندهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن برای فیلم دیوانهای از قفس پرید (۱۳۸۱) و واکنش پنجم (۱۳۸۱) شد. او تاکنون با کارگردانان برجستهای از جمله داریوش مهرجویی، مسعود کیمیایی، عباس کیارستمی، ابراهیم حاتمیکیا، رسول ملاقلی پور ،بهروز افخمی و تهمینه میلانی همکاری داشتهاست.
نیکی کریمی از تهران تا فرانسه
کریمی همچنین در جشنوارههای مختلف داخلی و بینالمللی فیلم به عنوان داور حضور داشتهاست. وی در سال ۲۰۰۷ از داوران بخش فیلم کوتاه شصتمین جشنواره فیلم کن فرانسه بود. او در زمینه عکاسی و ترجمه کتاب نیز فعالیت داشتهاست. در سال ۲۰۱۷، کریمی در لیست «۳۰ تن از زیباترین زنان جهان» از سوی وبگاه بازنت قرار گرفت.
اصالت نیکی کریمی
نیکی کریمی در ۱۹ آبان ۱۳۵۰ در تهران به دنیا آمد.وی اصالتاً تفرشی است. او از دوران دبستان بازی در گروههای کوچک تئاتری را آغاز کرد. نخستین نقش سینماییاش را در سال ۱۳۶۸ در فیلم وسوسه به کارگردانی جمشید حیدری به دست آورد. اما نخستین حضور جدیاش را میتوان در فیلم عروس به کارگردانی بهروز افخمی در سال ۱۳۶۹ دانست. نیکی کریمی و ابوالفضل پورعرب را اولین ستارگان سینمای ایران پس از انقلاب میدانند.
پس از آن، وی در دو فیلم مهم از داریوش مهرجویی به نامهای سارا و پری بازی کرد. در سال ۱۳۷۱ بازی در فیلم سارا (اقتباسی از «خانه عروسک» اثر هنریک ایبسن) توانست برایش جایزه بهترین بازیگر زن جشنوارههای سن سباستین و نانت را به ارمغان بیاورد. در همان سال برای تحصیل در رشته طراحی لباس به آمریکا رفت و تا زمان بازی در فیلم پری اثر داریوش مهرجویی به ایران بازنگشت. بازیاش در این فیلم که اقتباسی از کتاب «فرنی و زویی» اثر سلینجر بود، مورد توجه قرار گرفت و او برای بار سوم در جشنواره فیلم فجر نامزد سیمرغ بلورین شد.