برای ارسال تصویر یا ویدیوی محو شونده می توانید از ترفند زیر استفاده کنید.

این یک قابلیت امنیتی مهم است که عکس یا ویدیو پس از یک بار بازدید ناپدید می‌شود.

 هرچند ممکن است افراد اسکرین شات بگیرند و یک نسخه از آن را داشته باشند. اما برای پیمودن این مرحله امنیتی کافی است موقع ارسال تصویر عدد ۱ کنار گزینه آبی  ارسال را فشار دهید. در این حالت مخاطب شما تنها یکبار امکان تماشای عکس یا ویدیوی ارسال شده از طرف شما را خواهد داشت.

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید: