سیسمونی قالیباف | سیسمونی نوه قالیباف | ئختر قالیباف در ترکیه
سیسمونی دختر قالیباف از تحریف تا واقعیت | پشت پرده جنجال علیه دختر رئیس مجلس

جزئیات جدیدی در رابطه با سفر جنجالی دختر قالیباف به ترکیه منتشر شد
سیسمونی قالیباف | خرید سیسمونی قالیباف از ترکیه چند روزی است که نقل محافل شده است . مردم ایران از ماجرای خرید سیسمونی قالیباف از ترکیه بسیار ناراحت هستند. خرید سیسمونی قالیباف از کشور خارجی در این اوضاع اقتصادی نابسامان همه مردم را رنجانده است.
روزنامه اصولگرای جوان درباره افشای سفر خانواده قالیباف به ترکیه نوشت: سناریو شاید از قبل نوشته شده بود و کسانی برای موج سواری روی مشی ۴ درصدی خانواده قالیباف، از قبل مهیای جمع آوری مدارک در فرودگاه امام بودند و کانال انتشار را هم اکانت توئیتری خاص انتخاب کرده بودند که با قصهسرایی در مورد چگونگی دسترسی به این اطلاعات، بتواند برای خود هویتی ضد فساد دست و پا کند، چنانکه تاکنون چنین کرده است.
روزنامه اصولگرای جوان نوشت: آقازاده بودن همیشه هم راحت نیست، سختیهای خودش را دارد و گریزی هم نیست. لازمه فرزند مسئول نظام اسلامی بودن، اعمال سختگیری بر خود است. یک سوی آقازادگی رانت و امتیاز و موقعیت اجتماعی خوب است، روی دیگر محدودیتهاست. بیراه هم نیست، کسی که فرزند رهبر است، دختر رئیسجمهور است، پسر رئیس مجلس است، کسی که پدر یا مادرش فلان سردار و امیر و وزیر و وکیل است، باید شئون مربوط به آن جایگاه را رعایت کند، اما از آقازادگی و نسبت فامیلی با مقامات داشتن، همیشه روی اول دیده میشود و روی دوم سر و صدا ندارد. از سویی، رعایت این روی دوم، به قولی وظیفه محسوب میشود و شاید طبیعی است صدایی از آن بلند نشود.
آقازادهها و بستگانی از مسئولان هستند که فقط روی اول را میخواهند؛ امتیازات. امتیاز همیشه غیرقانونی و رانت نیست؛ احترام، وجهه اجتماعی، سطح زندگی خوب، رانت اطلاعاتی و خیلی چیزهای دیگر. این همه اگر هست -که هست- پس تن به محدودیتهای عرفی برای رعایت شأن آن جایگاه هم باید بدهند و دو روی سکه را با هم بخواهند. کسی که نسبت فامیلی با مقامات نظام دارد، نباید زندگیاش لاکچری باشد، از بسیاری تفریحات و خریدهای مردم عادی باید چشم بپوشد و خودش را در قامت یک «منسوب به نظام اسلامی» تعریف کند. اگر وقتی همسرت شهردار بود، امتیاز مشاور شهردار بودن نصیبت شد، پس به محدودیت سفر خارجی نرفتن هم باید تن داد.
با این مقدمه، حالا میتوان در مورد درز هدفمند اطلاعات مربوط به سفر همسر، دختر و داماد رئیس مجلس به ترکیه صحبت کرد. جاهای دیگر دنیا را نمیدانم، در ایران، اما سفر خارجی –چه تفریحی، چه درمانی، چه علمی و چه از باب صله رحم و چه حتی سیاسی- گزینهای لاکچری به شمار میرود. وقتی اوضاع اقتصادی نامناسب است، لاکچریتر هم محسوب میشود. آیا خانواده مسئولان میتوانند لاکچری باشند؟
شاید بتوانند، اما اویی که محور تبلیغات انتخاباتیاش، قیام علیه سرمایهسالاران ۴ درصدی است، نمیشود همسر و دخترش مسافران این سفر باشند. اویی که پیشانی بند جبهه بر هویت و شعار انقلابیگری بر زبان دارد، نمیشود مایحتاج نوه هنوز به دنیا نیامدهاش از بازارهای استانبول تأمین شود. آیا همین موضوع نشان نمیدهد که سطح زندگی این آقازاده، مثل مردم عادی، مثل آن ۹۶ درصدیها که قرار بود قالیباف پرچمدار حقشان باشد، نیست، وگرنه سفر و تفریح و خریدش هم مثل همین مردم بود؟
قالیباف را بر سر این موضوع «ناجوانمردانه» تخریب میکنند؟ بله، اما اولاً خطایی که انجام شده، کوچک نیست و از قضا این بار، نه بهانه، بلکه دلیل بر این تخریب دارند؛ ثانیاً وقتی خانواده او حرمت جایگاه و شأن همسر و پدر را نگه نمیدارند، از مخالفان و دشمنان او چه انتظاری میشود داشت؟ وقتی دختر -به گفته برادرش- حرف پدر را زمین انداخته و بهرغم مخالفت پدر راهی این سفر شده، از آنانی که همیشه منتظر فرصت برای تخطئه قالیباف بودهاند، چه توقعی میرود؟
آن سوی ماجرا، افشاگران نیز علیهالسلام نیستند. قصهای ساختهاند که مردم در فرودگاه امام همسر قالیباف را شناختهاند و عکس و فیلم گرفتهاند و در اختیار ما قرار دادهاند و ما زنگ زدیم اطلاعات پرواز و لیست مسافران را گرفتیم و... تلخی ماجرا آن است که پرداختن به کذب نمایشی که افشاگران اجرا کردهاند، ممکن است ما را در چشم دیگران، در موضع اتهامی دفاع از این سفر خاص بیندازد، اما گریزی از افشای نمایش افشاگری نیست. مردم باید بدانند آنان که با «عدالت» کلمه بازی میکنند، ژست مبارزه با «فساد» میگیرند و ادای «افشاگری» درمیآورند، مبارزانی صادق و خالص و مستقل نیستند. کیست که نداند لیست پرواز در اختیار هر کسی قرار نمیگیرد و دسترسی به آن نیاز به حکم قاضی دارد؟ کیست که نداند همسران مسئولان را مردم نمیشناسند، خصوصاً با چادر و ماسک. باز اگر میگفتند از فامیلی و نام پدر دختر روی پاسپورت، هویت آنها لو رفته، شاید باورپذیرتر مینمود! سناریو شاید از قبل نوشته شده بود و کسانی برای موج سواری روی مشی ۴ درصدی خانواده قالیباف، از قبل مهیای جمع آوری مدارک در فرودگاه امام بودند و کانال انتشار را هم اکانت توئیتری خاص انتخاب کرده بودند که با قصهسرایی در مورد چگونگی دسترسی به این اطلاعات، بتواند برای خود هویتی ضد فساد دست و پا کند، چنانکه تاکنون چنین کرده است. آن سوی ماجرا هم که اطلاعات را جمعآوری و در اختیار این فرد قرار داده، به هدف سیاسیاش میرسد. کدام هدف؟ سیاست و رقیب و تخریب و انتخابات هیئت رئیسه و... هدف کم نیست! اما در هر حال، درز هدفمند، انحصاری و کانالیزه اطلاعات ضد فساد، نامش عدالتخواهی و افشاگری نیست؛ نامش رانت اطلاعاتی برای پیشبرد اهداف سیاسی است. از قضا جلوی مبارزه با فساد را هم میتواند بگیرد، چون قصدش سیاسی است و سیاست میتواند فسادهای بزرگ را پنهان کند.
حالا قالیباف باید چشمانش را بیشتر باز کند. سال ۸۴، سال ۸۸، سال ۹۲، سال ۹۶، سال ۹۸ و همه روزهای شهرداری و روزهای مجلس، از قالیباف خواستیم چشمانش را بیشتر باز کند. انگار همیشه حواسش نیست، نه به خانه، نه به دوستان ظاهری، نه به دشمنان واقعی. قالیباف دو سو را باید بیشتر مراقب باشد؛ یک سو خانه و اهل بیت اوست، سوی دیگر پشت پرده درز اطلاعات خصوصی سفر این اهل بیت. آیا عبرت خواهد گرفت؟
فارس: خرید سیسمونی از ترکیه توسط دختر قالیباف صحت ندارد
فارس/ موضوع سفر برخی از اعضای خانواده قالیباف به ترکیه که بنابر شواهد بر خلاف نظر رئیس مجلس انجام شده بود دستاویز دروغ پردازی مخالفان وی قرار گرفت.
به دنبال سفر قابل انتقاد برخی از اعضای خانواده قالیباف به ترکیه، برخی هدف این سفر را خرید سیسمونی برای نوه وی اعلام و تلاش کردند با مقایسه آن با اظهارات قبلی رئیس مجلس در نقد خرید خارجی، این موضوع را برجسته نمایند.
در همین رابطه یکی از نزدیکان قالیباف به خبرنگار فارس گفت: موضوع خرید سیسمونی به هیچ عنوان صحت ندارد و ساخته ذهن مخالفان است.
وی افزود: امروز حتی اگر کسی به دنبال تجملات هم باشد بهترین برندهای خارجی در تهران قابل دسترسی است و برای تهیه سیسمونی نیازی به سفر به ترکیه نیست.
به دنبال این اظهارات، خبرنگار فارس از مسئولان فرودگاه و هواپیمایی معراج موضوع را پیگیری کرد.
مدیر روابط عمومی معراج در پاسخ به این سوال که اضافه بار این مسافران چقدر بوده است، توضیح داد که بررسی صورت گرفته نشان داد این مسافران اضافه باری نداشته اند.
وی در پاسخ به این سوال که اگر اضافه باری نبوده پس درگیری بین این مسافران و متصدی پذیرش مسافر برسر چه بوده است، گفت: هیچ درگیری بین این مسافران و مسئول پذیرش وجود نداشته است.
پیشتر اعلام شده بود در درگیری خانواده قالیباف با متصدی پذیرش مسافر به علت اضافه بار، برخی مسافران متوجه هویت آنها می شوند و از آنها عکس میگیرند که به نظر می رسد این سناریوسازی برای طبیعی جلوه دادن نشر خبر صورت گرفته باشد.
چرا بُغض مردم در قصه خرید سیسمونی نوه آقای قالیباف از ترکیه ترکید؟
ابتدا بگویم که نمی توان با قاطعیت در مورد آنچه در ماجرای خرید سیسمونی نوه آقای قالیباف از ترکیه رخ داده، اظهار نظر کرد و گفت در اینجا جرم یا خلاف واضحی رخ داده است.
چون نه صرف خرید سیسمونی از خارج کشور جرم است و نه این که اقدام دختر و داماد یک مسئول الزاما به پای آن مسئول نوشته شود، امری منطقی است. گر چه در بسیاری از موارد آقازاده ها از رانت و اعتبار پدر استفاده می کنند که نمونه های فراوان در جمهوری اسلامی دارد اما در مواردی هم ممکن است فرزندان مسئولان با اراده و یا امکانات شخصی خود که ربطی به پدر ندارد، دست به اقدامی خلاف شرع یا قانون یا عرف، خارج از مناسبات و امکانات دستگاه های رسمی نظام بزنند.
در این موارد لازم است مسئول مربوط عنداللزوم موضع مخالف خود را رسما اعلام کند و از خویش رفع اتهام کند.
به نظرم این نکته ای است که عموم جامعه درک می کند و به آن توجه دارد اما با این وجود چرا قصه اخیر به سرعت در فضای مجازی بازتاب می یابد و حملات گسترده ای متوجه آقای قالیباف می شود؟
جامعه ظرف چند سال اخیر حد اقل سه خبر و گزارش مستند در مورد تخلفاتی که در حیطه کاری و مسئولیتی آقای قالیباف در دوران شهرداری رخ داده، شنیده است:
۱. املاک نجومی
۲. تخلفات کلان عیسی شریفی قائم مقام قالیباف
۳. نوار لو رفته در مورد اختلاس 8 هزار میلیاردی در سپاه
که در هر سه مورد با مسئولیت آقای قالیباف ارتباطی وثیق داشته و باید ماجرا در دادگاهی علنی رسیدگی و برائت یا عدم برائت آقای قالیباف مشخص می شد، اما در مورد اول خبرنگار افشاکننده، آقای یاشار سلطانی، مورد پی گرد قرار می گیرد و در مورد دوم در دادگاهی محرمانه به موضوع رسیدگی می شود و احکامی سئوال برانگیز صادر می شود.
در مورد سوم، مقام رهبری که انتظار همگان بر این بود که دستوری صریح و قاطع مبنی بر رسیدگی به این پرونده بدهند، از افشای این نوار در فضای مجازی که البته توسط عناصری از خود سپاه صورت گرفته بود، با عنوان لجن و لجن پراکنی علیه انقلابیون یاد می کنند.
علاوه بر اینها آقای قالیباف با اعتماد به نفس تمام که ناشی از یک احساس قدرت فوق قانون است، حاضر نمی شود لااقل در گفتگویی با یک رسانه و یا خبرنگار حاضر شود و برای رفع اتهامات خود به افکارعمومی توضیح دهد.
از اینها گذشته آقای قالیباف به عنوان رییس قوه مقننه در زمره مسئولانی است که سفت و محکم به نام دین و انقلابی گری و مقاومت و آمریکاستیزی و روحیه عاشورایی و ضرورت توجه به شرایط شعب ابی طالب و ... در مذاکرات برجامی موضعی سازش ناپذیر می گیرد و به تحریمی که بخش وسیعی از مردم ایران را به فقر و ذلت و فلاکتی کمرشکن کشانده تداوم می بخشد و با هر روز تاخیر در توافق، صدها میلیون دلار به کشور خسارت وارد می کند و مانند دیگر مسئولان انقلابی و اهل بصیرت! از رنج مردم و میلیونها خانواده زیر خط فقر و طبقه متوسط در حال نابودی، ککشان هم نمی گزد.
به این موارد اضافه کنید ماجرای فرزند آن سردار مسئول در نهاد تصمیم گیر در مورد مذاکرات برجامی که اسنادی متقن دال بر کشتی داری فرزندش برای نفت فروشی و دور زدن تحریمها منتشر شده اما هیچ جواب و توضیح قانع کننده ای به ملت بابت این همه جفا و ظلم و دین فروشی و ریاکاری انقلابی از سوی هیچ شخص و نهاد مسئولی داده نمی شود.
آیا با این مدل حکمرانی و کشورداری، مردم حق ندارند با مشاهده خبر سیسمونی خریدن دختر و داماد و همسر سردار قالیباف، ریاست مجلس حاکمیت یکدست انقلابی و ولایی بغضشان بترکد و فضای مجازی را سرشار از تحلیل های متنوع و متفاوت در نقد آقای قالیباف کنند؟!
به نظرم هر کسی بگوید مردم چنین حقی نداشته اند یا شریک و منتفع از این مدل حکمرانی اسفبار در کشور است و یا دچار عقب ماندگی ذهنی است که البته ملامتی بر او نیست.