تمرینات فیزیوتراپی کمر

در کدام شهر تهران نیاز به فیزیوتراپی کمر دارید؟ فیزیوتراپی در قلهک یا دیگر محلههای مناطق چندگانه تهران؟ اصلاً جای نگرانی نیست؛ چرا که در هر جای این شهر باشید، بهراحتی میتوانید از خدمات فیزیوتراپی استفاده کنید. همانطور که میدانید، امروزه بسیاری از افراد دچار کمر درد هستند و اگر نسبت به بهبود شرایط اقدام نکنند، طبیعتاً مشکلات بدتری اتفاق میافتد؛ به همین منظور ما در این مقاله قصد داریم به بررسی تمرینات فیزیوتراپی کمر در منزل بپردازیم تا اگر به هر دلیل حوصلهی استفاده از یک کلینیک تخصصی فیزیوتراپی را ندارید، بتوانید با استفاده از آنها روند درمانی کمر دردتان را پیش ببرید. البته با توجه به اینکه فیزیوتراپی یک کار کاملاً تخصصی است، در انتهای مقاله به معرفی یک کلینیک تخصصی در این خصوص اشاره میکنیم تا بتوانید از خدمات آن استفاده نمایید.
معرفی حرکت صبح بخیر
این تمرین فیزیوتراپی کمر بهخوبی میتواند شرایط مناسبی را برای افرادی که از درد کمر رنج میبرند، مهیا کند،؛ برای این منظور کافی است که ابتدا کاملاً بایستید و حالت پاها را مقداری از هم دور کرده و شکل دست به سینه به خود گرفته و بعد حال زانوها را خم کرده و سپس دولا شوید. در واقع کمرتان باید با زمین کاملاً موازی شده باشد. این حرکت را 10 بار در روز تکرار کنید.
بیشتر بخوانید: مقاله جامع علل و درمان های فیزیوتراپی کمر
معرفی حرکات اسکات نیمه و یک سوم
اگرچه درمان کمر درد نیاز به تداوم در انجام فیزیوتراپی کمر دارد؛ اما حتی ممکن است با انجام یک حرکت نیز به بهبودی کامل منجر شود. حال برای این منظور به سراغ حرکات اسکات نیمه و یک سوم میرویم. ابتدا کاملاً بایستید و پس از آنکه پاها را کمی از هم دور قرار دادید، زانوها را خم کنید. آنقدر خم که رانهایتان با زمین موازی شده باشد (نه کاملاً) سپس دوباره بایستید. برای دفعه بعدی همین حرکت را تکرار کرده با این تفاوت که رانها کاملاً با زمین به صورت افقی و موازی باشند. سپس وقتی بلند میشوید دم و زمان دولا شدن نیز بازدهم انجام دهید. در ابتدا این تمرینات را 5 بار و سپس به 10 بار افزایش دهید.
معرفی حرکت بالا بردن دست و پا
با توجه به اینکه فیزیوتراپی کمر باید بهطور دقیق انجام شود، اگر فکر میکنید که به تنهایی نمیتوانید آن را انجام دهید، حتماً از کارشناسان متخصص کمک بگیرید؛ اما برای انجام این حرکت؛ شکل چهار دست و پا روی زمین گرفته و سپس پاها و دستها را به اندازه عرض شانه باز کنید. در وهلهی بعدی یکی از زانوها را از زمین بلند کرده و سپس پا را کاملاً صاف کنید. (دست مخالف را نیز به همین صورت انجام دهید). انجام این حرکت 10 بار در روز کفایت میکند.
معرفی حالت گربهای
یکی از تمرینات فیزیوتراپی برای درمان کمر درد انجام حالت گربهای است؛ برای این منظور چهار دست و پا شده و پشتتان را به سمت بالا قوس دهید و همزمان نیز نگاهتان به پایین باشد. (سرتان را به پایین قرار دهید). حال شکمتان را به سمت زمین فشار دهید و بهصورت همزمان به بالا نگاه کنید. انجام این تمرین 10 بار در روز مناسب خواهد بود.
معرفی حرکت تاب دادن دست
برای انجام این کار به شکل چهار دست و پا روی زمین قرار بگیرید و سپس دست دلخواه را از زمین برداشته و به سمت زانوی مخالف برده و کاملاً کش دهید. در وهلهی بعدی دست را به بالا برده و آن را به حالت اول برگردانید. با دست دیگر نیز همین حرکت را انجام دهید. این حرکت فیزیوتراپی کمر را در روز فقط 10 بار انجام دهید.
معرفی حرکت بلند کردن پای خم شده
در حالت چهار دست و پا یکی از پاهای خمشدهتان را به کنار برده و به سرعت به حالت اولیه برگردانید. همین حرکت را با پای دیگر هم انجام دهید. گفتنی است که صحیح انجام دادن این حرکت، تأثیر بسزایی بر درمان کمر درد خواهد داشت. ضمناً ناگفته نماند که در نظر گرفتن این حرکت 10 بار در روز کفایت میکند.
معرفی حرکت کشش دست و پا
برای انجام صحیح این حرکت، همانطور که در حالت چهار دست و پا هستید، یکی از دستها را جلو کشیده و بهطور همزمان پای مخالف را عقب ببرید. سپس هر دو عضو بدنتان را در یک لحظه به حالت اولیهاش برگردانید. انجام این حرکت نیز 10 بار در روز کفایت میکند.
معرفی حرکت زانوی بالا آمده
از دیگر حرکات مخصوص فیزیوتراپی کمر، میتوان به این حرکت جذاب اختصاص داد. در واقع برای این منظور کافی است که در حالت چهار دست و پا قرار گرفته و سپس زانو را به سمت آرنج دست مخالف برسانید و پس از کمی مکث به حالت اولیه برگردید. میتوانید این حرکت را با دست زانو و دست مخالف نیز انجام دهید. اگر توان زیادی برای این حرکت ندارید، انجام 10 بار در روز کفایت میکند.
معرفی حالت ایستاده پارو زدن
برای انجام این حرکت کاملاً ایستاده و پاها را به عرض شانه باز کنید. حال دستها را آویزان و سپس آنها را تا زیر چانه بالا بیاورید. در عین حال آرنجهایتان را نیز به دو طرف سر نزدیک کنید. انجام دم و بازدم پس از بالا بردن دست و پایین آوردنشان را فراموش نکنید. این حرکت مهم برای فیزیوتراپی کمر را نیز حداقل 10 بار در روز در نظر بگیرید.
معرفی حرکت چرخش فلکسیون
برای انجام این حرکت ابتدا به پهلو دراز کشیده و پاهایتان را نیز موازی بدنتان کنید. سپس پای چپ را خم کرده و پای راست را پشت زانو راستتان قلاب کنید. اقدام به گرفتن زانوی چپ با دست راست کنید و دست چپتان را پشت گردن قرار دهید. حال وقتی استخوان کتف چپتان با زمین برخورد کرد، بالا تنهتان را به عقب برگردانید. این حرکت را 10 بار تکرار کنید.
ارائه خدمات فیزیوتراپی کمر با کلینیک تخصصی دایان
اگر استفاده از روشهای عنوان شده در این مقاله به تنهایی برای شما عزیزان دشوار است، میتوانید از تیمهای تخصصی در این خصوص استفاده کنید که پیشنهاد ما بهکارگیری از فیزیوتراپی کمر کلینیک دایان است. این تیم حرفهای در تهران با استفاده از روشهای مناسب بهترین خدمات را در بحث فیزیوتراپی برای متقاضیان در نظر گرفته است. ضمناً توجه داشته باشید که خدمات در منزل برای این منظور نیز وجود دارد که فقط کافی است که با استفاده از راههای ارتباطی قرار داده شده با مشاوران این مجموعه جهت تعیین وقت تماس بگیرید.