وام فوری 200 میلیونی بانک سینا برای همه اقشار جامعه | وام بدون ضامن با شرایط استثنایی

بانک اول - کسانی که امکان ایجاد میانگین حساب دارند و میخواهند از این طریق وام دریافت کنند، طرح «ارمغان سینا» گزینه مناسبی برای آنها است. این وام ۲۰۰ میلیون تومانی به افرادی تعلق میگیرد که سپرده قرض الحسنه داشته باشند.
وام فوری گرفتن یکی از راه هایی است که از قدیم الایام برای کمک به هزینه های زندگی در هر زمینه ای گرفته می شده.امروزه شرایط گرفتن وام فوری در هر بخشی متفاوت است.از این وام ها می توان به وام فوری مسکن ،ازدواج ،درمان و غیره اشاره کرد.متقاضیان هر کدام از این وام ها با ارائه مدارک خاص میتوانند به بانک و مراکز معرفی شده بروند و وام فوری خود را دریافت کنند. مجلس طرح وام فوری ازدواج را تصویب کرد.
افرادی که مایل به دریافت این وام ۲۰۰ میلیونی هستند باید علاوه بر افتتاح حساب، میانگین دو تا۵ماهه نیز ایجاد کنند. کسانی شرایط دریافت این وام را دارند که ضامن رسمی یا سند ملکی به بانک ارائه دهند. هزینههای جانبی با توجه به نوع ضمانت متفاوت است و بین ۱۰۰ هزار تا یک میلیون تومان خواهد بود. حداکثر مدت زمان بازپرداخت این وام ۶۰ ماه و سود آن ۱۸ درصد است. وام گیرنده نباید بدهی معوق یا چک برگشتی در سیستم بانکی داشته باشد.
با در نظر گرفتن مبلغ وام، مدت بازپرداخت و سود آن، هر قسط ۵ میلیون و ۷۸ هزار و ۶۸۵ تومان است. کل سود وام ۱۰۴ میلیون و ۷۲۱ هزار و ۱۲۹ تومان و مجموع رقم تسهیلات و سود آن ۳۰۵ میلیون و ۷۲۱ هزار و ۱۲۹ تومان خواهد بود.
نحوه فعالیت و مزیتهای بانک سینا را بشناسید
بانک سینا اسفندماه ۱۳۸۷ مجوز تاسیس و فعالیت در قالب یک مجموعه بانکی را دریافت کرد. این مجموعه در جلب اعتماد مشتریان، گستردگی شعب، داشتن پیشرفتهترین سامانه بانکداری الکترونیک و برخورداری از کارکنانی سریع و دقیق و درستکار در ارائه خدمات بانکی، نسبت به دیگر مجموعههای همتراز خود مزیت دارد.
این بانک در شاخصهای عملکردی سال ۱۴۰۰ جهش خوبی داشته و میزان مصارف، نسبت مصارف به منابع و … آن رشد چشم گیری پیدا کرده است. بانک سینا همواره در چارچوب تحقق اهداف بلندمدت اقتصاد مقاومتی و قوانین نظام پولی و بانکی کشور گام برمیدارد.
تسهیلات ویژه ازدواج به چه کسانی تعلق میگیرد؟
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با اشاره به مشکلات ازدواج جوانان دهه شصتی، از دستور رئیس جمهوری به منظور درنظرگرفتن تسهیلات ویژهای علاوه بر وام ازدواج همگانی، برای زوجین دهه شصتی خبر داد.
به نقل از برنا، انسیه خزعلی در صفحه توییتر خود با اشاره به هفته ملی ازدواج، نوشت: « به مناسبت هفته ازدواج، مشکلات جوانان دهه شصتی را در هیئت دولت مطرح نمودم و ریاست محترم جمهور دستور دادند که تسهیلات ویژه برای زوجین دهه شصتی، علاوه بر وام ازدواج همگانی، در نظر گرفته شود.
در نیمه دوم سال۱۴۰۰ این وام با همکاری معاونت روستایی، تنها خاص روستائیان بود.»
مبلغ وام ازدواج در سال ۱۴۰۱، برای هر یک از زوجین ۱۲۰ میلیون تومان و برای دختران کمتر از ۲۳ سال و پسران کمتر از ۲۵ سال ۱۵۰ میلیون تومان تعیین شده است.
پیش از این، به مناسبت هفته روستا و عشایر مقرر شده بود به تمام زوجهای دهه شصتی روستایی و عشایری که از آغاز هفته روستا و عشایر سال گذشته (از ۱۵ مهر ۱۴۰۰) تا پایان سال ۱۴۰۰ ازدواج کنند؛ جمعا ۱۰۰ میلیون تومان (هر کدام ۵۰ میلیون تومان) تسهیلات تعلق گیرد.
ماجرای دریافت وام کم بهره و بازپرداخت ۴۰ساله
به نقل از شرق، بر اساس آخرین صورتهای مالی منتشرشده از سوی بانکهای کشور در سال ۱۴۰۰، ۱۲ بانک خصوصی و دولتی دچار زیان انباشته سنگین هستند. طبق اطلاعات صورتهای مالی، مجموع زیان انباشته این ۱۲ بانک حالا به بیش از ۳۲۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
طبق آمارها بانک آینده همچنان پرچمدار زیاندهی است. این بانک خصوصی با ۹۵٫۴ هزار میلیارد تومان زیان، بالاترین رقم زیان انباشته مربوط به بانک خصوصی و دولتی را دارد. این بانک همچنین در صورت مالی حسابرسینشده خود تا پایان سال ۱۴۰۰ نیز اعلام کرده که فقط در همین سال ۲۷٫۹ هزار میلیارد تومان زیان به بار آورده است.
پس از این بانک، بانک دولتی ملی با ۶۷هزارو ۵۲۴ میلیارد تومان زیان انباشته تا پایان سال ۱۳۹۹ (آخرین صورت مالی) دوم است. بانک خصوصی سرمایه با ۴۰هزارو ۱۸۸ میلیارد تومان زیان انباشته، سوم است. این بانک فقط در سال ۱۴۰۰ ششهزارو ۷۳۳ میلیارد تومان زیاندهی داشته است.
بهاءالدین حسینیهاشمی، کارشناس امور بانکی درباره مدت تسهیلات خارج از عرف برخی بانکها ازجمله تسهیلات بانک کشاورزی به شرکت بازرگانی دولتی عنوان میکند: طبق قانون عملیات بانکی بدون ربا، تسهیلات بالای ۶۰ ماه صرفا مخصوص طرحها و پروژههاست.
او همچنین میگوید: ممکن است شرکتهای بزرگی مثل خودروسازها، شرکتهای پتروشیمی، سیمانی، معدنی، ساختمانی یا… بدهکاران باشند که تداوم فعالیت دارند.
در این حالت اگر بانک بخواهد دست به تملیک بهجای بدهیاش بزند، مؤسسه تعطیل میشود؛ پس بانکها عموما ناچار هستند به تمدید مهلت تسویه وام و دستهای از وام و تسهیلات هم وجود دارد که به هر دلیلی ممکن است سوخت شده باشد، با عواملی مثل واگذاری یا زیاندهی واحد بدهکار.
وی افزود: برای تسهیلات بخش بازرگانی حداکثر زمانی که میشود در نظر گرفت یک سال است. بنابراین این وام ممکن است پنجماهه اما تکرارشونده باشد؛ چون بازرگانی دولتی تداوم فعالیت دارد، مدام تسهیلاتی را میگیرد و در عرض چند ماه بازمیگرداند.
چون این فرایند در حال تکرار است، سقف مبلغی برای آن در نظر گرفته میشود و طی چندین سال با قراردادهای کوتاهمدت به شرکت داده و تسویه میشود.