قیمت مرغ امروز در خرده فروشی‌ها بیش از 46هزار تومان شد. قیمت مرغ باعث هرج و مرج بسیاری در بازار شده است. قیمت مرغ در چند وقت اخیر با روند صعودی مواجه بوده است. قیمت مرغ گویا با هیچ کنترلی مواجه نیست. قیمت مرغ در روزهای آینده در انتظار نظارت بر توزیع مناسب است.

مدیر بهره‌برداری سازمان میادین میوه و تره بار تهران: امروز یکشنبه، مرغ در میدان بهمن تهران بین ۴۸ تا ۵۱ هزار تومان عرضه می‌شود.

در میادین میوه و تره بار سطح شهر تهران هم هر کیلوگرم مرغ ۵۲ هزار و ۷۰۰ تومان به مشتریان عرضه می‌شود که حدود ۱۷ درصد از نرخ مصوب دولتی (۶۳ هزار تومان) کمتر است.

آقای فرزاد بلندی گفت: در چند روز اخیر با توجه به  افزایش ۲برابری عرضه مرغ در بازار و میادین  این موضوع سبب استقبالی مناسب از سوی مردم شده است.

به گفته او : قیمت عمده فروشی مرغ  در سامانه عمده ۵۲ تا ۵۳ هزار تومان است و حدود ۲هزار تومان نسبت به روز پنج شنبه کاهش داشته است.

او می گوید: افزایش عرضه و کاهش تقاضا به دلیل  تعطیل بودن میادین در این قیمت ها تاثیر داشته است. مرغ در سطح خرده فروشی میدان ۵۴ تا ۵۶ هزار تومان در حال  فروش است .

او گفت: امروز  صبح۳۵۰ تن بار مرغ  عرضه شده است.

مطالعه‌ای که توسط Post انجام شد و مردم را وادار به آزمایش محصولات کرد، نشان داد که اکثریت قریب به اتفاق مردم آماده خرید آن‌ها حتی با قیمت ۴۰ درصد در مقایسه با گوشت سنتی هستند.

با این حال، هدف نهایی بدست آوردن برابری طعم و قیمت است. در مورد طعم و مزه، متاسفانه هنوز نتوانسته‌ایم محصولات را امتحان کنیم.

نرخ هر کیلو مرغ در میدان بهمن کمتر از ۴۰هزار تومان و در خرده فروشی‌ها ۴۰ تا ۴۵هزار تومان است.

محمد یوسفی، رئیس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی گفت: روزانه ۷هزار تن مرغ در سطح کشور و ۱۳۰۰ تا ۱۴۰۰تن در تهران توزیع می‌شود.

به‌گفته او، با توجه به شرایط عرضه و تقاضا پیش‌بینی می‌شود که دوره گذر برای ایجاد تعادل در بازار طی ۴۵روز تا ۲ماه آینده ادامه یابد.

گفتنی است در راستای اصلاح نظام پرداخت یارانه‌ای، قیمت مصوب هر کیلو مرغ گرم برای مصرف کننده ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان شده است.

۲۲ اردیبهشت خبر افزایش نرخ ۴ کالای اساسی مرغ، تخم مرع، لبنیات و روغن منتشر شد. پس از پرداخت یارانه جدید دولت، بلافاصله گرانی‌ها راهی بازار شد. از همان روز بازار خالی از مرغ، تخم‌مرغ، پنیر و روغن شد و بسیاری از فروشگاه‌های زنجیره‌ای با هجوم مردم مواجه شدند. نرخ مرغ از هر کیلو ۲۸ تا ۳۱ هزار تومان به ۵۹۸۰۰ تومان رسید. در تمام استان‌های کشور صف و انتظاری چند ساعته برای دریافت دو عدد مرغ ایجاد شد.لازم به ذکر است که مرغداران درخواست افزایش نرخ مرغ به دلیل افزایش هزینه‌های شیرینگ پک، انجماد و بسته‌بندی، پشتیبانی امور دام را داشتند.حال با توجه به این افزایش نرخ باید دید رضایت مرغداران جلب شده است یا خیر؟

مهدی یوسف خانی گفت: قیمت کنونی هر کیلو مرغ در عمده فروشی ها ۳۸ هزار تا ۴۰ هزار تومان و در خرده فروشی ها ۴۵ هزار تومان است.

او عرضه مازاد نسبت به تقاضا را علت اصلی فروش مرغ کمتر از نرخ مصوب در بازار اعلام کرد.

یوسف خانی می گوید: مصرف عادی روزانه مرغ تهران ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰ تن است که اکنون مصرف به حدود یک هزار تن رسیده است.

با اصلاح نظام یارانه قیمت مصوب هر کیلو مرغ ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان اعلام شد که به سبب ازدیاد مرغ کمتر از این نرخ در بازار عرضه می‌شود.

با توجه به اصلاح نرخ ارز و توزیع عادلانه نظام یارانه‌ای، وضعیت بازار نشان دهنده ی این است که امروز قیمت مرغ و تخم مرغ زیر قیمت جدید مصوب دولت در بازار عرضه شد؛ بنابراین مردم نگرانی در خصوص قیمت‌ها و عرضه نداشته باشند.

در نخستین روز اجرای طرح توزیع عادلانه یارانه کالاهای اساسی، قیمت برخی کالا ها به دلیل عرضه کالاها به خصوص روغن و گوشت مرغ با قیمت‌های قبلی، تقاضا به شدت افزایش یافت؛ به طوری که عرضه این دو کالا با مشکلاتی مواجه شد، اما این مشکل نه‌تنها در دو روز گذشته برطرف شده، بلکه قیمت مرغ روند کاهشی داشته است.

«مسعود امرالهی» سرپرست دفتر بازرسی و نظارت بر کالای اساسی وزارت جهاد کشاورزی گفته بود که کالاهای اساسی مورد نیاز کشور تامین است.

آقای حبیب اسداله نژاد (مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی)، در رابطه با قیمت مرغ اظهار داشت: روزانه هزار تا هزار و ۲۰۰ تن مرغ در تهران و ۷ هزار تن در سطح کشور توزیع می‌شود و حجم توزیع آن در تهران نسبت به قبل تغییری نداشته است. چنانچه مرغی به بازار عرضه نمی‌شود، دستگاه‌های نظارتی باید ورود کنند.

بر اساس اطلاعیه شماره دو ستاد مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها، افزایش قیمت کالا‌ها بدون طی فرآیند قانونی ممنوع است و همچنانکه در اطلاعیه شماره یک این ستاد تأکید شد، سازمان‌های تعزیرات و حمایت تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان مکلف به رصد مستمر بازار و برخورد با هرگونه تخلف هستند و افراد در صورت مشاهده تخلف، می‌توانند موضوع را از طریق سامانه‌های ارتباطات مردمی (شماره‌های ۱۲۴ و ۱۳۵) به نهاد‌های مذکور اطلاع دهند.